KB-webinar op 2 april: gegevenslevering Wsob

Afbeelding

Eind maart start de meting Gegevenslevering Wsob 2018 via het Bibliotheekonderzoeksplatform. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan de verbetering van de vragenlijsten en zijn een aantal definities aangescherpt.

Desondanks hebben we gemerkt dat er toch nog onduidelijkheid bestaat over sommige vragen. Daarom organiseert de KB op 2 april (van 10.00 tot 11.00 uur) een webinar over de Gegevenslevering Wsob.

In dit webinar worden de achtergrond en inhoud van de vragenlijsten voor openbare bibliotheken nader toegelicht. Daarnaast krijgen bibliotheken de gelegenheid om vragen te stellen.

Voor wie?

Het webinar is interessant voor bibliotheekmedewerkers die een of meerdere vragenlijsten van de Gegevenslevering Wsob (Bezit, uitleningen & leden, Financieel, Personeel en Kernfuncties) voor openbare bibliotheken gaan invullen.

U kunt zich aanmelden voor het webinar via deze link.