Webinar ‘Meedoen aan de Effectenmonitor’

Afbeelding

De KB heeft een Effectenmonitor ontwikkeld waarmee bibliotheken onderzoek kunnen doen naar de opbrengsten van hun cursussen rond basisvaardigheden.

Tijdens het webinar ‘Meedoen aan de Effectenmonitor’ geven we een praktische toelichting op de Effectenmonitor: uit welke instrumenten is de monitor opgebouwd, hoe zien de vragenlijsten eruit, hoe kunnen bibliotheken hiermee onderzoek doen naar de effecten van hun eigen activiteiten, en wat kunnen ze met de opbrengsten van deze onderzoeken doen? In het webinar leiden we de deelnemer door de stappen van het onderzoeksproces zoals die in de Effectenmonitor zijn vormgegeven.

Voor wie

Het webinar is interessant voor bibliotheken die belangstelling hebben voor het doen van onderzoek naar basisvaardigheden, voor bibliotheken die activiteiten hebben zoals Klik & Tik, taalcursussen en Digisterker, en bibliotheken die zich nog oriënteren op de mogelijkheden van onderzoek.

Meer informatie

Het webinar vindt plaats op dinsdag 12 maart van 14.00 tot 14.30 uur. Inschrijven voor dit webinar kan via deze link. Na afloop is het webinar terug te zien op het YouTube-account van de Koninklijke Bibliotheek.